HAPPY VALENTINES DAY & HAPPY BDAY MY LOVE!

IMG_1868

IMG_1766
Nagu oma eelmises postituses lubasin, siis avaldan teile tõesti mega-mega armsa idee Rocca al Mare keskuse poolt (loe SIIT). Las ma näitan teile armastuse alleed. Mina juba leidsin enda ja Joeli personaalse südame. Kõndides kahesaja paari armastuse alleel, lööb paratamatult südamesse soojus. Igal ühel on neist oma lugu, mida mäletada ja jutustada. Need ei ole lihtsalt ühed südamekleepsud, vaid kahe inimese lugu. Kui ka Sina tegid oma kõige kallimale üllatuse, siis võta tema käest kinni ja minge koos Rocca al Mare või Kristiine keskusse ja otsige oma nimi üles. Isegi, kui teie nimepaari alleelt ei leia, siis vähemalt teadke, et olete just praegu koos oma kõige kallimaga ja see on kõige tähtsam!

IMG_1824

IMG_1947
Kui südantsoojendav on seista minu ja Joeli päris enda roosa südame peal. Täna, 14. veebruaril mõtlen ainult Sulle, minu maailma kallim valentinipoiss. Sa oled küll tuhandete kilomeetrite kaugsel, kuid see vahemaa ja eemal oldud aeg ei ole meid üksteisest eemaldanud. Tunnen, et oleme lähedasemad, kui iial varem. Täna, sinu sünnipäeval, näen meid koos kvaliteetset aega veetmas. Meie lemmik tegevused on need kõige lihtsamad. Armastame käija kinos ja söömas, diivanil lebotada ning lihtsalt üksteise mega nõmedaid nalju kuulata. Muidugi on mul kahju, et Sind ei ole täna siin, minu kõrval, kuid tean, et see ekstreemne väljakutse oli vajalik meie mõlema jaoks. Õppisime sellest palju ja tean, et see kogemus oli Sulle vajalik. Tundes Sind, andsid endast kõik, mis anda andis ja olen igavesti tänulik, et katkestasid võistluse just kõige õigemal hetkel. 2019 on meie aasta absoluutselt igas mõttes ja ma ei jõua tuleviku ära oodatagi. Love you to the moon & back.

Räägime,
Kätriin

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s