SUPRISING THE LOVE OF MY LIFE

_MG_1660
Kui mitte kõik, siis kindlasti väga paljud teist on kuulnud, et minu elukaaslane Joel Juht võttis eesmärgiks läbida maailma pikima maratoni Yukon Arctic Ultra, kus tal tuleb läbida ligikaudu 700km jalgsi. See number on tõesti üüratu, paljud ilmselt ei kujuta isegi nii pikka autosõitu ette, kuid uskuge, selle mõttega võib isegi tegelikult harjuda. Või kas ikka võib?! Ega mul ju muud väljapääsu pole, kui leppida. Kes aga teemaga rohkem kursis, teab, et asi ei piirdu ainult 700 kilomeetriga, tuum seisneb selles, et see asub Kanada põhjapoolsel osas, kus külmakraadid ulatuvad kuni -50C. PS! Kes Joeli tegemistega soovib rohkem kursis olla, siis tema kodulehelt leiate kogu informatsiooni SIIN.

 


Tegelikult selle postituse eesmärk ei ole rääkida Joeli ultramaratonist (küll aga Joel on siin peategelane), ütleme nii, et see oli pisike sissejuhatus tänasele blogipostitusele. Kuna stardipauk anti eile, siis paratamatult mõtlen temale rohkem. Lugu selline, et JJ (Joel Juht) on päris valentinipoiss, kelle sünnipäev on 14. veebruaril. Loodetavasti on  ta selleks ajaks võistlusraja läbinud ning saame teda interneti teel õnnitleda. Kuid mis sünnipäev on ilma üllatusteta? JJ ei ole inimene, kes ootab rahakaid kingitusi, need kipuvad kiiresti meelest minema, selles eas ootame mälestusi ja südamest tulnud üllatusi.

 


Rocca al Mare ja Kristiine keskus tuli absoluutselt kõige innovaatilisema ja armsama idee peale, kuidas oma kallimat üllatada. Nimelt keskustes püstitatakse armastuse allee,  mis tähendab seda, et 200 õnneliku paari saavad oma enda südame koos nende nimedega, mis kleebitakse keskuse põrandale. Kahjuks ma ei näe küll JJ reaktsiooni, kui “casullay” kõnnime keskuses ja näe, oi meie nimed (mida ma vääääga tahaks teha), kuid õnneks meil on internet ja saan teda õnnitleda meie päris oma südame peal.
Kusjuures kõik head asjad ei maksa ning kutsun teid kõiki oma boyfriendidiele/ girlfriendidele üllatust tegema. Selleks mine www.armastuseallee.ee  ja sisesta südame sisse “sinu” ja “tema” nimi ning vajuta “saada”. See ongi kogu vaev. Veendu, et registreeriksid teid enne 10ndat veebruari ning südamed hoitakse keskustes 12.-17. veebruar.
Screen Shot 2019-02-03 at 20.34.22

 


Seniks aga palun hoiame Joelile pöialt ja hoidke üksteist.
Räägime,
Kätriin

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s