HOOD

JPA_6310

JPA_6352

JPA_6323

JPA_6356
Kas olen ainuke, kes ei mäleta maikuust peaaegu mitte midagi, sest aeg lihtsalt lendab. See nädal on veel topelt kiire ja tegus, tuleb päris mitu suurt üritust ja nädala lõpetame suure pauguga Alexela Kontserdimajas Eesti võimsama tänavatanstu etendusega “Teine Dimensioon”. PS! Loodan, et kõik soovijad on oma piletid saanud, sest maja on kohe-kohe täis saamas.
Kui piltidest rääkida, siis tegelikult olen neid juba nädalakase varjus hoidnud, lihtsalt pole aega olnud neid teiega jagada, aga siin need on. Tegime selle pildiseeeria Marleeniga ja see tuli väga ootamatult ja pikalt ette planeerimata. Nii spontaane, aga nii tuus! Damn, kuidas mind inspireerivad andekad ja tegusad naised.
Räägime
Kätriin
Balenciaga sneakers (HERE) & cap (HERE)/ Dior bag/ Zara jacket/ & Other Stories dress
Photoa by amazing Marleen Muhuste

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s