CASUAL


Alates hetkest, kui Bennu endale sain, olen planeerinud koos temaga fotoshooti, kuid nüüd viis aastat hiljem on isegi hea meel, et ei ole temast teinud “meediastaari”. Midagi ju võib suletud uste taha ka jätta. Küll aga päris voodi all teda ei hoia ja nii mõnigi kord on ta sattanud Instagram storysse.
Tegelikult ka sellel korral ei räägi oma beebist, vaid võtan sihikule taaskord oma outfiti. Ka varem olen rääkinud uuest lemmikust teksalõikest, milleks on mom jeans. Soovitan julgemalt erinevaid lõikeid proovida ja väljuda oma raamidest või koguni mugavustsoonist. Taaskord leidsin oma lemmikud Bershkast ning lisaks ruudulise pintsaku ja klassikalise valge t-särgi.
Räägime
Kätriin
Wearing everything from the Bershka.
Jeans HERE
Blazer HERE
T-shirt HERE
Bag HERE

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s