S.U.M.M.E.R

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Kui ma seda postitust ei alustaks ilma, et mainiksin viimaste päevade ilmasid, siis ma ei oleks päris eestlane. See troopika, mis meid tabas oli lihtsalt ebareaalne. Proovisin küll võtta sellest ilmaimest kõike, mis võtta andis, kuid töö vajas tegemist ning praegu, kui kraadiklaas on kõvasti kukkunud, siis tagantjärgi mõeldes oleks pidanud ikka kordades rohkem värske õhu käes viibima. Pole kahtluski, et minus voolab 100% puhast eesti verd, haha.
Need pildid tegime Jessicaga eile imelises Telegraafi aias ja täna kannan juba musti teksapükse ja nahktagi. Pole aus! Küll aga olen taaskord lummatud ALDO kevad/suvises valikus. Müügil on nii palju ilusaid sandaale ja plätusi, et tõesti on raske just seda ühte ja ainust leida. Seekord valisin siis tagant lahtised sandaalid just oma mugavuse ja värvi järgi. Kuid siiski sellel korral tahan hoopis rõhuda ALDO aksessuaaride valikule. Ma ei ole üldse kübara kandja, aga see siin on lihtsalt 10st 10.
Räägim,
Kätriin
                   Sandals, bag, hat and sunglasses are from the ALDO store @Viru Keskus

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s