MOM JEANS

Processed with VSCO with hb1 preset

Mis toimuuuub? See on juba suvi ju…ausalt rohkem ei saakski vist õnnelikum olla! Ma ei ole maailma suurim lühikeste pükste ja kleidikeste fänn. Pigem naudin just praeguste ilmade garderoobi – nahktagid, teksapüksid, õhemad kampsunid ja pusad. Eile langetasin maailma parima otsuse, et minna vanalinna päiksevanne püüdma ja väljas oli nii soe, et esimest korda sellel aastal sain vabalt ilma mantli või tagita jalutada.
Pean südamelt ära rääkima, et skinny jeans on hetkel minu jaoks kuidagi nii OUT. Leidsin enda jaoks nii-nii lemmiku püksilõike, milleks on MOM jeans. Varem arvasin, et kõik kannavad “boyfriend” teksaseid, mis kuidagi mulle ei taha istuda. Tegelikult enamik, keda mulle meeldib Instagramis jälgida, kandsin just nimelt “ema” lõikega teksapükse. Jumal tänatud, et lõpuks jõudsid need ka minu garderoobi, sest mul pole õrna aimugi, mida ma üldse muidu kannaks…
Ülilahedaid ja mitmes eri värvitoonis leiab MOM jeans’e Bershkast. Minu lemmikud on hetkel kulunud mustad püksid, mida tuunin mõne ägeda vööga.
Räägime
Kätriin

Wearing everything from the Bershka
Jeans HERE
Cardigan HERE
Cap HERE
Sunglasses HERE

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s