NUDE STILETTOS

Isegi kui päike on pilve taga ja vahetult on vihma sadanud, siis nüüd on küll lõpuks paksud vammused garderoobi tagumisse nurka surutud. Jumala eest võimalikult kaugele ja silmade alt ära. Rasked ja tüütud talvesaapad on vahetunud kergema ja lahtisema jalanõu vastu. Muidu olen küll madala kinga tüdruk, aga need ALDO kontsad on everything. Täielik unelm!
Iga lõpetaja peaks praegu kiiremas korras vaatama Aldo kingariiulitele, kust leiab ideaalsed beežid stilettod või lahtised kontsad. Mäletan, kuidas mina “omal ajal” lõpukingi otsisin, täna aga valiksin kindlasti just need veatud kontsad.
Räägime,
Kätriin
             Heels, backpack, necklace, rings and hat are from the ALDO store @Viru Keskus

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s