I AM WEARING GREEN

Processed with VSCO with a5 preset
Ma ei tea kuidas teiega, aga minul on kevadmantlitega nii vastastikused tunded. Mõni kevad/sügis ei võta kapist trench’i kordagi välja, teisel hetkel muud kanda ei tahagi. Sellel hooajal on aga klassikaline trench coat eriti suurelt pildis ning iga fashionista on talvel kogunenud tolmukihi pealt pühkinud.
Kui mõtlen klassikalise lõike ja voodriga kevad/sügis mantli peale, siis esmalt tuleb silme ette Burberry kastanivärvi üleriie, mida seest poolt kaunistab kaunis ruuduline muster. See oleks minu esimene valik esimeste soojakraadide juures. Teisest küljest toob suvi alati minu garderoobi värve ning seekord katsetasin hoopis midagi uut. Väga tihti ei näe mind kandmas head-to-toe rohelist, aga veidral kombal mulle isegi meeldib. Viimased aasta aega kinnistub minu stiil üha tugevamalt juurtega maa sisse ning viimasel ajal ei näe enam ennast muud kandmas kui musta, healjuhul valget ja õrnalt halli. Plaanin oma sünged ja (igavad?!) riided nüüd mõneks ajaks gaderoobi tagumisse otsa lükata ning julgemalt kevadesse astuda.
Räägime
Kätriin

Wearing everything from the Bershka.
trench HERE
trousers HERE
t-shirt HERE
bag HERE
sunglasses HERE

Processed with VSCO with a5 preset

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s