RIGA FASHION WEEK DAY 2

Processed with VSCO with a5 preset
Nagu lubatud, siis jagan teiega Riia moenädala teist komplekti. Nagu öeldakse, musta-ja-valgega-ei-anna-eksida, siis täpselt sellele mõeldes outfiti kokku paningi. Üha enam tunnen, et olen oma stiili leidmas ja see muutub aina klassikalisemaks (või igavamaks?!?!). Minu garderoob tüürib juba mõnda aega hoopis teises suunas, kui viimased 5 aastat. Veendun üha enam, et kvaliteet mängib kvantiteedi üle. Olen oma pooltühja riidekapi üle kümme korda õnnelikum, kui pungil riietest, mis jõuavad selga 1-2 korda või üldse jäävad siltidega rippuma, kas see pole mitte ressursside raiskamine? MA ARMASTAN kiirmoodi ja high-street poode, kuid enne kui kiirmoeketti sisenen, siis mõtlen 200 korda läbi, kas mul on ikka järjekordeid musti pükse vaja. Samamoodi kaalutlen enne pikalt, kui teen järjekordse high-end ostu. Kõik peab olema tasakaalus.
Räägime,
Kätriin

I am wearing Burberry cape/ Zara trousers (HERE)/ Gucci loafers (HERE)/ Dior bag

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s