CLASSIC EDGY VIBE

Processed with VSCO with a5 preset
Nägin neid kingi ja armusin koheselt, sama tunde tekitas nokamüts, kuid neid koos kandes, olen veelgi sügavamalt lummatud ühtesulavusest. Nimetagem seda komplekti edgy-classic, ehk siis stiil, mida püüan alati jälgida. Klassika on kindlal kohal minu garderoobis, kuid särtsu lisan hooajaliste trendidega.
Keegi ei saa vastu väita, et igasugused peakatted on praegu väga IN, kuid nokamütsid juhivad seda mängu. Pean korra kingade juurde tagasi tulema, ALDO stilettod on ühed minu vaieldamatud lemmikud. See peaks nüüd olema mul juba teine paar! Nende liist, kõrgus ja nahakvaliteet tekitavad tõesti wow-efekti ja palju räägitud hinna-kvaliteedi suhe on enam kui paigas. Seega thumbs up for sure 🙂
Räägime
Kätriin
Heels, cap, bag and rings are from the ALDO store @ Ülemiste Keskus.
Heels HERE


Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s