MONDAYS

Ma ei ole kunagi olnud “esmaspäeva” fänn, see kuidagi tekitab pinget, mitte et mulle ei meeldiks tööd teha, kuid siiski pühapäeva õhtuti tunnen alati pisut ärevust. Esmaspäev tähendab justkui seda, et tuleb olla ülivõrdes tubli ja asjalik, nagu muudel päevadel see polekski nii oluline. Haha ja kui nädala esimese tööpäeva õhtul lõpuks voodisse jõuan, siis on justkui kümme korda kergem enesetunne. Mõnikord jääb selline mulje, et kogu nädala eesmärgid on suunatud selle ühe päeva peale ja need hetked Instagramis, kui inimesed näitavad just esmaspäeviti oma mega motiveeritavust. Kuskilt isegi lugesin, et 90% dieetidest algab nimelt esmaspäevast. Mis võlujõud selles päevas siis on? Mõelge, kui me suudaks iga päev ärgata sellise tundega nagu peale aastavahetust või uue nädala alguses, siis kui kerge oleks eesmärke saavutada.
Olgu, jätame nüüd selle sinna paika ja mis meil muud üle jääb, kui võtta vastu uus tegus nädal. Telefoni pildipanka puhastades mõtlesin, et jagan teiega pisut hetki Pariisist.
Räägime,
Kätriin
Processed with VSCO with hb1 preset

 

 

2 thoughts on “MONDAYS

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s