IN PARIS W GUESS

Processed with VSCO with q4 preset
Oh Bonjour! 
Olen Pariisist tagasi täis uusi mõtteid, ided ja energiat. Sellel korral tegelikult ei lennutanud mind Prantsusmaale blogi, hoopis tants oli see, miks sinna sõitsin. Nimelt JJ-Street crew liige Kerttu Luik pääses maailma suurima tänavatantsuvõistluse finaali, kuhu sõitsime pundiga teda toetama ja loomulikult uut infot noppima. That was so much fun!!!
Juhuse tahtel olime Innaga samal ajal Pariisis ning meie kohvrid täitis taaskord GUESS. Kui London Fashion Week’le haarasime kaasa sügis/talv kollektsiooni, siis seekord poodi sisenedes tervitas meid kevad. Nahktagid, kevadmantlid, seelikud ja kleidid on kõik riiulid vallutanud. Polnud väga raske oma lemmikkomplekti kokku sobitada – alati must have nahkseelik, varakevadeks ideaalne tagant lahtine kampsun ning kaua igatsetud päikeseprillid.
Kui tahad rohkem jälgida minu ja Inna tegemisi Pariisis, siis jälgi Denim Dream’i Instagram storyt SIIN.
Räägime
Kätriin

Wearing everything from the GUESS store @ Viru Keskus
Skirt HERE
Cardigan HERE
Sunglasses HERE

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s