WHAT TO WEAR ON CHRISTMAS EVE + GIVEAWAY

Processed with VSCO with a5 preset
Usute või mitte, aga nelja päeva pärast istume kodus jõululaua ümber. Iga aasta ootan seda päeva üha rohkem ja rohkem. Kui lapsena ihkasin kingipakke, siis täna aga kõige kallimate seltskonda, head toitu ja mis seal salata ka puhkust.
Kui muidu pühade ajal liigun ringi vaid pidžaamas, siis jõuluõhtuks otsisin midagi sooja, pehmet ja armsat, kuid samas ka pisut viisakamat riietust, sest kes siis pidusööki hommikumantlis sööb? Leidsin GUESS esinduskauplusest ideaalse lahenduse. Pikalt olen juba otsinud kvaliteetset off-shoulders halli kampsunit, mille alla saaks pitsist body sobitada. Mõeldud-tehtud! Nendel pühadel nurrun GUESSi kampsunis ja retuusides, mis sobib ideaalselt road tripiks, sest kõik sõbrad ja vanemad tuleb läbi sõita.

INSTAGRAM GIVEAWAY
Kingin ühele jõululapsele 100€ Denim Dream kinkekaardi.
Selleks et võita järgi järgmisi reegleid:
♡ Follow mind Instagramis (www.instagram.com/katriin91)
♡ Follow Denim Dreami Instagramis (www.instagram.com/denimdreamstores)
♡ Tag’i viimase pildi alla kaks sõpra, kelle võidu üle oleksid sama õnnelik, kui enda võidu üle.
♡ Loosimine toimub 24. detsemberil

Kauneid pühi,
Kätriin
                             Wearing everything from the GUESS store @ Viru Keskus
Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset
Follow me on Bloglovin
Follow me on Facebook
Follow me on Instagram

4 thoughts on “WHAT TO WEAR ON CHRISTMAS EVE + GIVEAWAY

  1. Vana postitus, aga ehk sa ei pahanda, sest sinu outfit tuli mul esimesena meelde, kui praegu pead murran. Mul on sarnane kampsun https://newmood.ee/p/jennyfer/naiste-kampsun/PUH17LUDMY-CHLGRY?ap=1%2C48%2C49%2C56 ja see käib tegelikult jube hästi ka õlgade pealt alla tahtsin sarnase pitsilise body juurde osta, aga kardan et äkki volangidega koos on see natuke… liiga palju. Mis sa arvad, kas sobiks paremini pitsiline, nagu sul, või pigem sellinne nn tavaline?

    Like

    1. Mina isiklikult katsetaks vb pisut tagasihoidlikumat body või tegelikult müüakse super trendikaid rinnahoidjaid, mis justkui olekski mõeldud väljapaistmiseks. Aga tegelikult selle kampsuni puhul ma vb ei panekski midagi silmapaistvat alla, puhtad õlad ehk sobivad isegi kõige paremini 🙂

      Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s