RED KNIT X CHECKED COAT

Processed with VSCO with a5 preset
Alates laupäevast, kui Joeliga kodu nii armsaks jõulumaaks kaunistasime, siis jõulutunne  on täitsa olemas. Teisel advendil süütasime kodus küünlad, pugesime bleedi alla ja vaatasime jõulufilme koos ingveritee ning piparkookidega – favourite time of the year!!! 
Aasta kõige rahulikum aeg võib osutuda ühtlasi ka väga stressirohkeks. Lisaks kõikidele kingimuredele, valutan igal aastal pead, mida küll jõulupidustustel kanda.
Nagu igal aastal, siis ka nendel pühadel rokivad kõiksugused litrit ja glitrid, mida tõesti suudangi vaid kanda detsembrikuus. Kui litterkleit on Sinu jaoks pisut palju, siis kutsu pilke püüdma aksessuaaridele. Kõige lihtsam ja turvalisem viis oma outfitile elu anda, on kombineerida basic riietuse juurde sädelev kott. Õnneks on kõik kiirmoebrändid kõikvõimalike peoaksessuaare maast laeni täis. Mina leidsin perfektse lahenduse Pull&Bear’st, kust on võimalik peokott soetada 15.99€ eest. Pole just kõige suurem väljaminek?!?!
Kes vähegi värve ei karda, siis why not särada sellel hooajal just punases ja kes ütles, et seda just sametkleidis? Eip..mina plaanin kombineerida punast kampsikut musta nahk- või teksasellikuga, juurde ülepõlvesaapad, oversize mantel ja sädelev clutch. Hiljem eemaldan lihtsalt aksessuaarid ja punase huulepulga ning võin ka esmaspäeva vastu võtta.
Räägime,
Kätriin
                                From Pull&Baer – coat (HERE)/ knit (HERE)/ bag

Processed with VSCO with a5 preset

Follow me on Bloglovin
Follow me on Facebook
Follow me on Instagram

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s