LEVI’S TRUCKER JACKET 50th ANNIVERSARY

Processed with VSCO with a5 preset
1967 aasta oli teksabrändile Levi’s suur muutuste aeg, mil sündis armastatud Levi’s trucker jacket type III. Täna aga tähistame selle ikoonilise jaki väärikat 50ndat juubelit ning oma uhkes eas maitseb see paremini, kui iial varem.
Eriti meeldib mulle tõsiasi, et seda tagi armastavad kõikide eluvaldkondade esindajad, alustades veokijuhtidest ja lõpetades maailma kuulsate staaridega, nagu näiteks Sarah Jessica Parker, Kate Moss või Madonna. Lapsepõlves nägin tihti oma isa Levi’se tagis ja suurima uhkusega kannan täna seda ka ise. See on ilmselt kõige universaalsem riideese minu garderoobis.
Jõuan lõpuks nüüd enda Levi’s trucker jacket sünnilooni. Levi’s Eesti tähistas 50ndat tagijuubelit koos fashionistadega, kus Karolin Kuusiku juhendamisel valmisid unikaalsed jakid. Nagu ikka alati kõik hea juhtub olema samal ajal ja nii pidin ka mina sellelt ürituselt puuduma, kuna olin parasjagu New Yorkis. Hea on aga see, et mind kutsuti showroomi tagasi, kus siis valisin välja oma lemmikud patched ning ema abiga kleepisin need tagile, mis teeb sellest minu jaoks hindamatu eseme. MA ARMASTAN OMA HINDAMATUT TAGI NII-NII VÄGA ja teadmine, et sellist ei ole mitte kellegil teisel!
Räägime,
Kätriin
Processed with VSCO with a5 preset

Follow me on Bloglovin
Follow me on Facebook
Follow me on Instagram

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s