GUESS ANGEL

Processed with VSCO with a5 preset
Mitte miski ei tee mind õnnelikumaks, kui reiside planeerimine, olgu selleks siis nädalavahetuse getaway või pikem puhkus. Reedel lendan koos kahe lapsepõlve sõbrannaga Varssavi, mis oli minu sünnipäeva kingitus nende poolt. Haha, nad on sõbrad, kellest ma ei imesta mitte kui midagi. Kui mõtlen Liisule ja Kadrile, siis siin kehtib vaid üks lause – KÕIK ON VÕIMALIK! Palun ärge küsige miks just Poola (haha, sellele ainuüksi mõtlemine ajab mind naerma)…vastus on lihtne, aga miks mitte? Need on need sõbrannad, kellega oled läbi elanud kõige meeldejäävamad sündmused, mida jutustad edasi ka oma lastelastele. Igatahes…me sõidma Varssavi & just for fun! HA-HA

Reisidega käib kaasas ka kohvri pakkimine ja kui lennuk ei vii just palmide alla, siis tuleb pisut põhjalikumalt pagasi sisu läbi mõelda. Mõtlen siin tõsiselt kaasa haarata selle sulgpehme GUESS angel karviku, mis aitaks lennureisi palju lihtsamini mööda saata.

Räägime,
Kätriin

                        GUESS jacket/ GUESS t-shirt/ GUESS bag/ GUESS jeans (HERE)

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset
Follow me on Bloglovin
Follow me on Facebook
Follow me on Instagram

 

2 thoughts on “GUESS ANGEL

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s