COZY

Processed with VSCO with hb1 preset
Mul on nii hea meel olla tagasi regulaarse outfit postitusega ja nüüd neid tuleb nagu seeni peale vihma. Tänase komplekti komplekteerisin Pull&Bear esinduskauplusest. Kui võrrelda Stradivariust, Bershkat ja Pull&Bear’i, siis viimane on just see kõige casualim ja basicum, mis mulle just meeldibki. Sealt näiteks leiad kindlasti boyfriend teksapüskid ja klassikalise oversize teksatagi, ilma et need oleks ületuunitud. Kui mul on vaja suurt ja lohvakat ning sealjuures tagasihoidliku kampsunit, siis parima valiku leiab samuti Pull&Bear’st.
Oma Dr Martenzite juurde sobitasin koheva halli-valge kampsiku ning pisut nahksed retuusid. Viimase lihvi andsin “vana-hea-kaabuga” või siiski “väga-hea-kaabuga”? Kuna pole kübaraid ammu juba liikvel näinud, siis tundus põnev proovida midagi uuest kollektsioonist. Tuleb tunnistada, et ootan kübarate tagasitulekut, mina olen selleks igatahes valmis.
Räägime,
Kätriin
Pull&Bear knit (HERE)/ Pull&Bear leggings (HERE)/Pull&Bear hat (HERE)/ Pull&Bear bag (HERE)
Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset
Follow me on Bloglovin
Follow me on Facebook
Follow me on Instagram

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s