GUESS GIRL

Processed with VSCO with a5 preset
Olen elusalt ja tervelt, kuid mega jet lagiga New Yorkist tagasi. Unegraafik on nii tagurpidi, kui üldse veel olla saab. Kaks päeva järjest ärganud kell 1 päeval ja siis ka vaevu end üles ajanud. Täna lihtsalt sundisin end varem üles tulema, kuna töö vajab tegemist ja see vist pole päris normaalne, et peale lõunat saan voodist lahti.
Igatahes, siin ma nüüd olen…Eestist on alati hea korra ära saada ja maailmapilti suurendada, kuid pole midagi paremat, kui oma kodu! Ei suudaks vist iialgi siit lõplikult lahkuda, kuna see tunne, kui näed oma sõpru, peret ja õpilasi on lihtsalt best feeling ever.
Tegelikult tuleb tunnistada, et planeerin juba paar uut reisi, kuid seekord piirdun Euroopaga. Talve on kohe kindlasti lihtsam üle elada, kui ees on ootamas pisikesed weekend getawayd.
Kui maanduda taaskord NYC tänavatele, siis tahan jagada taaskord head-to-toe GUESS outfiti, mille pakkisin kaasa otse Viru Keskuse esinduspoest. Mulle on juba päris mitu inimest öelnud, et olen nii GUESS tüdruk, kui veel üldse olla saab ja see on kui muusika minu kõrvadele. Kui vaadata GUESSi modellibaasi, siis need naised on ülimalt motiveerivad just oma kindlameelsuse, hoiaku ja ilu suhtes. Minu vaieldamatud lemmikud kampaanianäod on Adriana Lima, Claudia Shiffer, Alyssa Miller ning 2017 staar Camila Cabello.
Räägime,
Kätriin
                                  Wearing everything from the GUESS store at Viru Keskus

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset
Follow me on Bloglovin
Follow me on Facebook
Follow me on Instagram

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s