LIKE A PARISIAN IN NEW YORK

Processed with VSCO with a5 preset
Kui ma poleks New Yorkis käinud, ei usuks iialgi, et üks linn võib endas peita niivõrd palju ilu ja eriti läbi kaamera silma. Sellest sai justkui üheks meie “turismi” põhitegevuseks, mil otsisime kohti, kus pilte teha ja läbi põhjaliku googeldamise õppisime New Yorki palju paremini tundma! Avastasime kohti, kuhu võibolla tava turusit ei satukski. Seega minu reisi nipp sulle, pane otsingusse “the best places to take photos in…” ja otsi need kohad üles ning luban, et näed ja koged rohkem, kui arvata oskad.
Selle seeria võtsime üles The Flatiron Building taustal. Lisaks imelisele vaatepildile on tegemist siiski ajaloolise majaga, mis oli 20ndatel New Yorki kõrgeim “skyscaper” ning mis on kahe tänava nurgakiviks. Ühtlasi on see siiani üks kõige uhkemaid kõrghooneid.

New York ja riiete mugavusele võiks isegi võrdusmärgi vahele panna, kuna linna tohutu suurus, müra ja kära ei kannata lihtsalt muud kanda, but I can’t help myself…minus on pisut Pariisi, mis alati peab kohvris kaasas käima ja just Flatiron Building tekitas tunde, et pean pariistitari pagasist välja kiskuma.
PS! Pilte jagan seekord oma õpilase, reisikaaslase ja täna oma Ninja õe Jessicaga. Suurim tasu, mida üks treener saab, on näha oma kasvandike kasvamas, arenemas, tehtud töö vilju korjamas ning pilvelõhkujaid vallutamas. Pikemalt aga jutustan sellest peagi.
Räägime,
Kätriin
Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset


Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset
Follow me on Bloglovin
Follow me on Facebook
Follow me on Instagram

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s