NYC DREAMS

Processed with VSCO with a5 preset
Hei mu armsad! Suur aitäh kõikidele, kes mu reisile kaasa elavad ja põnevusega postitusi ootavad. Lõpuks sain korra maha istuda ja oma tegemistega siin kurssi viia.
Ühesõnaga, oleme õnnelikult New Yorkis, jah tõesti ülimalt õnnelikult, kuna siia saamine osutus stressirohkemaks reisiks minu elus ja loodan, et seda enam iialgi kogema ei pea. Lühidalt siis Jessica sai läbi noatera USAsse, kuna tema piletil olid ees-ja perekonnanimi vahetuses ja Tallinna lennujaamas öeldi selge sõnaga, et siit üle piiri ei saa ja see on fakt. Mina ja Kerli juba läksimegi nuttes läbi turvaväravate ja Jessica ei tulnudki, kui üks hetk nägin teda meie poole jooksmas. Läbi suure ime, üks i-me-li-ne teenindaja ütles, et saadab kohvri siiski NYCi (kuigi seda ta ei tohtinud teha) ja kui keegi kohvritele vastu ei lähe, siis saadavad kohe tagasi ja lasi meid Soome, samal ajal hoiatades, et 99% tõenäosusega, tuleb tal osta uus pilet. Mainin ka seda, et piletitel ei saa 15 minutit enne lendu nime muuta. Helsinkis oli meil 45 minutit aega lennuni ja selle ajaga pidime kõik korda ajama, kus siis mina vedasin Jessica käsipagasit ja lootes, et ta jookseb meile lõpuks järgi ja ma ei tea kuidas, aga hetk mil jõudsime väravateni, nägime Jessicat jooksmas ja karjudes, et lähme nüüd ruttu New York lennule. Igatahes, siin me nüüd oleme ja kas see oli õppetund või tõesti oleme midagi head teinud, et siia lõpuks saime.
But well, täna on juba tegelikult viies päev siin ja esimesed kolm päeva saime rahulikult uude rutiini sisse elada, linnaga tutvuda, šopata ja lihtsalt nautida seda suurt ja lärmakat linna. Alates eilsest algasid tantsuklassid, kus esimesena käisime kurikuulsas Broadway Dance Centry’s ning täna ootab ees 2 klassi + võistlus (vogue knights). Iga järgnev päev, kuni reisilõpuni pühendume täielikult tantsule. Ees on ootamas mitu tundi era-ja ühisklasse.
Oh ja muidugi, Stuart-Stuart-Stuartwelcome to the family! Viimased 4 aastat on need kurikuulsad Stuart Weitzman over-the-knee saapad minu pisikeses unistuste listis oma järge oodanud ja nüüd saan ühe korraliku rasvase kriipsu peale tõmmata. Kuna hinnavahe Euroopas on ligikaudu 150€, siis millal veel, kui mitte nüüd? Parim suveniir 🙂
Räägime,
Kätriin
                           Zara skirt and turtleneck/ GANT shoes/ Chanel brooch
Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with a5 preset
Follow me on Bloglovin
Follow me on Facebook
Follow me on Instagram

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s