SHOES & ACCESSORIES TRENDS OF FALL 17

Processed with VSCO with a5 preset
Käes on minu garderoobi lemmik hooaeg, kogu kapi sisu on ehitatud kevad-sügis riiete ümber, kuna suveriietele ei ole mõtet rõhku panna ning talvel ei mõtle muust, kui saaks vaid sooja (reaalselt võin sooja nimel karupükstega käia). Lisaks on september ju fashion month, mil toimuvad ülemaailmaselt moenädalad. Tallinn Fashion Week pole ka enam kaugel, juba kolmapäevast hakkab kogu trall pihta. Ühesõnaga jutu point on see, et sügiskollektsioonid on alati mind kõige enam inspireerinud ning tähelepanu ei saa osutamata jätta ka jalanõudele ja aksessuaaridele.
Tänase postituse suunangi jalanõude ja aksessuaaride hooaja trendidele. Parimad palad olen leidnud Aldost juba päris head mitu aastat, isegi siis, kui Aldo kingapoodi meil veel ei olnud. Sealt olen soetanud näiteks oma vaieldamatult lemmikud beežid klassikalised kontsakingad, mustad rihmikud, kevad-sügis “porikingad” ning viimati leidsin over-the-knee saapad. Nii väike pood, aga nii sisukas. 
Ülepõlve saabaste trend ei tundu siiani lõppemas, disainerid ühe enam kiinduvad over-the-knee hullusesse. Tänavapildis on näha neid erinevas pikkuses, kujus, värvis ning kasutusel on palju “uusi” materjale, nagu näiteks kumm või sokk, kuid mina ei saa üle ega ümber klassikalisest mustast saapast. See muudab jala visuaalselt pikemaks ning ei saa märkimata jätta, et ka peenemaks.
Teine hullus on muidugi aksessuaarid, mille ümber olen hakanud oma igapäeva outfite komplekteerima. Kogu minu riietus võib olla üleni must või healjuhul ka pisut valget, siis viimase lihvi annan just aksessuaaridega. Olen täielik peakatete hull ja terve esikukapp on mütside valduses, seega kui ilm lubab väikest külmakraadi, siis virisemise asemel katan oma kõrvad mõne sooja peakattega, millest saab üldjuhul peamine element kogu riietuse juures. Haha, ja kui külmakraadidega lubab ka päikest, siis müts ja päikeseprillid on kõige ägedam combo ever!
Mis on Sinu lemmik aksessuaar sellel hooajal?
Räägime,
Kätriin
                  Wearing over-the-knee boots, bag, bandeau, gloves & jewelry from ALDO
Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Follow me on Bloglovin
Follow me on Facebook
Follow me on Instagram

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s