LFW LAST BUT NOT LEAST OUTFIT

hall7
London Fashion Week
on selleks korraks läbi ja tõesti raske on moenädala mullist välja saada. Räägin kõikidele sellest nii suure õhinaga ja seda lugu jagan isegi oma lastelastega, luban! Mu patareid on küll energiast tühjaks imetud, kuid vaim on erksam, kui iial varem. I want more & more & more!!!
Viienda päeva outfit on siiani kõige casualim ja ühtlasi ka mugavaim. Kontsad olid küll ilusti kotiga kaasas, kuna viimasel päeval enam ei suutnud 7-tundi järjest päkkadel seista. Kusjuures NO JOKE, Guessi nahast kingad on siian kõige mugavamad, mida olen vist üldse reaalselt kandnud. Kuna olen üks lampjalgadest, siis imestasin, et terava ninaga konts võib ka minu jalas istuda nii, et 7- tunni möödudes ei pea varbaid plaasterdama. Haha, peab vist varsti uute järele minema, kuna mu jalad ei ole nõus praegu muid kingi jalga panema.
Enim armastan selle look’i juures pükse, leidsin finally boyfriend teksad, mis istuvad kui valatult ja 164cm pikana (või lühikesena haha) ei lohise ääred vastu maad. Ahh ja üleüldse olen avastanud uuesti enda jaoks halli värvi 🙂
Räägime,
Kätriin
                               Wearing everything from the GUESS store at Viru Keskus
hall3

hall10

hall9

hall11

hall8

hall1

hall2
Follow me on Bloglovin
Follow me on Facebook
Follow me on Instagram

2 thoughts on “LFW LAST BUT NOT LEAST OUTFIT

  1. Mul on Guessi kingadega täpselt sama kogemus. Kanna kaua tahad, nad on mugavad ja mõnusad. Olen ka erinevate platvormkingadega täheldanud, et kui on kvaliteetne bränd, võib see pool päeva jalas olla. Viimati kandsin Kat Maconie platvorme ca 5 tundi ja häda polnud midagi. PS. Hall on ilus. Alati. Amen.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s