TWINNING

kimono11
Ilmselt jään FOREVEEEER mäletama eilset päeva!! See oli siiani parim fashion week’i kogemus, šõud mida külastasime võtsid sõnad suust. Nii palju uut informatsiooni keerleb peas, et pean kuidagi kõik mõtted ilusti riiulisse paigutama.
Hommik algas Paul Costelloe imelise presentationiga ning ajakirjandus kiitis seda kui viie tärni šõud – kõik on perfektne. Uhkeid kleite esitleti Waldorf Hilton Hotellis, mis viis sõna kõige otsesemas mõttes muinasjuttu. Kui proovida pisut selgitada Paul Costelloe positsiooni, siis ta oli näiteks printsess Diana vaieldamatu lemmik disainer ja oli suur-suur au ise vestelda härra Costelloe’ga.
Teine ülisuur šõu, mida külastasime oli Julien Macdonald ja see oli BIG DEAL! Seal valitses täielik klubi atmosfäär, pikad sissepääsu järjekorrad, kokteilid, sinine klubivalgus ja muusika, mis pani kaasa laulama. See oli nagu üks suur private party. Kohati tekkis sama vibe, nagu Victoria’s Secreti šõul, kus kollektsiooni esitletakse, kui ühte suurt pidu, millest kõik tahavad osa saada. Haha, ei saa mainimata jätta, et kui Alessandra Ambrosio kõnnib šõul, siis paratamatult hakkad kogu elamust Victoria’s Secretiga võrdlema.
Ja nüüd siis lõpuks järg minu ja Inna eilse outfiti juurde. Jah, me olime sellel päeval, kui kaksikud. Mõlemad kandsime GUESSi limited edition I-ME-LIST kimonot, kumbki ei olnud nõus seda loovutama ja nii me töötamegi koos, kui üks meeskond – me ei otsi probleeme, me mõtleme koos lahendusi. See oli parim otsus üldseeee, et selle sammu ette võtsime, kuna tähelepanu, mida sellel päeval saime oli meeletu.
Praegu aga tuleb otsad kokku tõmmata, sest järgmine presentation koputab juba õlale ja kui soovid meie tegemistega kursis olla, siis hoia silm peal Denim Dreami, minu või Inna Instagram story’l.
Räägime,
Kätriin
Photos by Fashion Notes by Triinu.
Editing by me

                                Wearing everything from the GUESS store @ Viru Keskus
kimono4

kimono5

kimono7

kimono22

kimono6

kimono3

kimono8
Follow me on Bloglovin
Follow me on Facebook
Follow me on Instagram

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s