DOUBLE DENIM OUTFITS

teksa4
On London Fashion Week kolmas päev ja kiirelt šõude vahel tulime Innaga Starbucksi, et teiega pisut lobiseda. Päev algas eriti vara, esimene presentation, mida külastasime, algas juba 9:30 ning hommikukohvi/ tee lükkasime edasi lõunapausini, aga lõpuks saime oma soojad joogid! Paar tundi on veel vahet järgmise šõuni ning praegu proovime super targalt oma vähest aega kasutada.
Siiani on kõik olnud us-ku-ma-tu!!! Oleme inspiratsioonist lõhkemas – võrratud kollektsioonid, inimesed tänavatelt ja loomulikult kogu melu, mis käib moenädalaga kaasas. Ootame igat uut päeva põnevusega, sest London on niivõrd ettearvamatu.

Kolmandal päeval kanname head-to-toe GUESS pre-fall kollektsiooni ning kiire elutempoga Londonisse sulandume väga hästi denim on denim riietuses. Juba paar viimast kuud leian end üha tihedamini Guess Original’i kandmas ja täna London Fashion Week’il olles tunnen end selles brändis väga kindlalt.
Räägime,
Kätriin
                              Wearing everything from the GUESS store @ Viru Keskus
teksa1

teksa7

teksa11

teksa10

teksa3

teksa9

teksa5
Follow me on Bloglovin
Follow me on Facebook
Follow me on Instagram

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s