BACK TO BASICS

teksa1
Mai lõpus ja suve alguses janunesin värvide järgi. Kollane ja roosa hõivas minu garderoobi, kuid eile pildistama minnes panin selga kollase maksikleidi ning sama kiirelt, kui kleidi selga panin, võtsin selle ka ära. Sain aru, et värvid ei ole enam teema (või olen keeranud kalendris septembrikuu?).
Igatahes…teksa (ja teksa sinine),must, hall, tumesinine ja veinipunane on praegu super trend. Konservatiivsed toonid on taaskord päevakorras ja oma garderoobi vaadates sain aru, et seal tuleb kiiremas korras ümberkorraldused teha. Peale shooti seadsin kiired sammud Viru Keskusesse ning ostukotti läks oversize teksatagi, tumesinine kleit ja järjekordsed nahkpüksid (can’t help myself).
Räägime,
Kätriin
      Zara Skirt (HERE)/ NA-KD T-shirt (HERE)/ Karl Lagerfeld espadrilles/ Gucci bag & belt
teksa2

teksa6

teksa5

teksa4

teksa3

Follow me on Bloglovin
Follow me on Facebook
Follow me on Instagram

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s