COSTUME

mango4
Kui juttu tuleb juuksetrendidest, siis mina pean oma silmad ja kõrvad küll sulgema, sest olen ju “õnnistatud” lokkis juustega. Üldjuhul nendega midagi suurt teha ei anna, sest need hoiavad alati kuidagi väga valesti, on kuivad ja murduvad kergesti. PS! See, et ma üldse blond saan olla, on ime ja ilmselt ka minu juuksuri teadlikus. Küll aga olen vaimustuses juukseehete trendidest, sest seda ju saab jälgida ilma, et peaks neid lühemaks lõikama. Praegu on IN kõiksugused peavõrud ja -paelad, klambrid, patsikummid jne.
Reedel, kui mehed Pärnu sõitsid, tegime Triinuga korraliku šopping cardio ning Zara kassa järjekorras seistes leidsin musta peapaela, mis kogemata sobis minu outfitiga ja mille Triin kiitis heaks, seega mis mul muud üle jäi?!?! Kahtlesin, mis ma kahtlesin, aga sellel nädalal olen juba kolmel korral seda kandnud.
Umbes pool aastat tagasi, poleks uskunud, et kannaksin seeliku ja pintsaku kostüümi, kuid täna on see minu jaoks number 1 komplekt. Samas nii klassikaline, kui ka stiilne ning ajatu ja viisakas. Peagi täiendan seda kostüümi veelgi, kui lisan sinna juurde ühe ehte, millest olen juba APPI kui pikalt unistanud.
Räägime,
Kätriin
Costume from Mango (HERE & HERE)/ Zara headband & sandals (HERE)/ Celine sunglasses (HERE)
mango3

mango9

mango8

mango7
Follow me on Bloglovin
Follow me on Facebook
Follow me on Instagram

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s