TWEEDED JACKET

rot6
Haha, mõnikord mõtlen, et naine on ikka kohutavalt raske olla, siinkohal ei mõtle kõiki neid kohustusi kodu ees, vaid pean silmas hoopis meie tujusi. Ühel päeval tahan kanda needitud nahktagi ja bändi t-särki, teisel päeval roosat satiinkleiti ja kolmandal siniseid teksapükse ja lohvakat pusa/ kampsunit. Täna aga olen pimestatud Chanel tüüpi kostüümist ja jakkidest, mis on äärmiselt naiselik. Hea meelega kombineeriksin sinna juurde Chaneli klassikalised beežid kingad. Ega selles midagi halba ei olegi, lihtsalt rahakott saab pidevalt lööke, haha.
Tegin üle pika aja ühe tõsiselt hea investeeringu, kui selle jaki endale soetasin. Siin kannan seda tanksaabastega, aga homme võib-olla juba seeliku ja kontsadega, ülehomme aga musta kleidi ning ülepõlve ulatuvate saabastega ja üleülehomme boyfriend teksadega. Kui multifunktsionaalne?!?!
Räägime,
Kätriin
                Zara jacket (HERE) & boots (HERE)/ Louis Vuitton bag (HERE)
rot3

rot7

Follow me on Bloglovin
Follow me on Facebook
Follow me on Instagram

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s