JEANS X WHITE BLAZER

white2
Tere august ja tere uus aasta. Kuna minu aasta algab tegelikult septembrist ja lõpeb maiga, siis august on uue hooaja ettevalmistuskuu. Võib öelda, et minu üks põhitöödest on treeneriamet, mis pakub alati rohkem rõõmu, kui muresid, kuid ma valetaks, kui ütleksin, et mul ei ole seest kõik õõnes, kuna juba 30-päeva pärast hakkab kõik otsast peale – uued õpilased, uued suhted, pikad sõidud Pärnusse, uued ja suuremad eesmärgid ja taaskohtumised. Lõikuskuu on küll väga tiheda graafikuga, kuid proovin leida aega, et nautida veel viimaseid soojakraade ja teha võimalikult palju pildistamisi.
Avastsin enda jaoks uue lemmiku komplekti, millega sobib minna lõunale ning samas ka õhtusöögile. Kombineerisin high waist lühikesed teksapüksid pika valge pintsakuga, kuhu lisasin juurde oma täielikult sõltuvust tekitava Gucci vöö ja oma uued kullakesed Celine päikseprillid. Üks väike detail suudab muuta kogu outfiti 360-kraadi ja viimasel ajal olengi mõtlema hakanud, et peaksin rohkem investeerima pisikestesse aksessuaaridesse (siinkohal ei pea silmas kingi ega kotte).
Räägime,
Kätriin
Stradivarius shorts (HERE)/ Gucci belt (HERE) & bag (HERE)/ Celine sunglasses (HERE)
white4

white7


white3

white5

white6

white1

Follow me on Bloglovin
Follow me on Facebook
Follow me on Instagram

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s