VELOUR TRACKSUIT

JPA_9472
Mina ja dressid oleme alati hästi läbi saanud ja mitte ainult trennisaalis. Ma ei valeta, kui ütlen, et 10st päevast kuuel korral kannan dressikomplekti. Üks asi on muidugi nende ülim mugavus, aga teine asi on dresside ülicool olemus.
Lihtne on “karupükse” kanda tossude ja bomberiga, mis on samuti badass, kuid teine asi on kombineerida näiteks Chanel baleriinadega (nagu minu Inna) või kontsadega/ kontssaabastega. Minule aga meeldib kombineerida neid Pumade või New Balancedega, kuid naiselikkust lisan aksessuaaridega.
Kusjuures ideaalse dressipaari otsimine on kordades keerulisem, kui mistahes peokleidi või ideaalse teksapaari leidmine. Esiteks enamik dressipükse ei istu nii nagu vaja, kas on liiga suured/väiksed või pikad/ lühikesed. Teine asi on see, et poodides on valik üsna kesine. Minu puhul kehtib reegel, kui leiad ideaalse paari, siis EI TO-HI pikalt mõelda ja lihtsalt tuleb ära osta, isegi kui kapis peaks neid piisavalt olema. Fakt on see, et need kuluvad kiiremini ja kuna kasutan neid niivõrd palju, siis siiani pole mitte ükski dressipaar kapinurka seisma jäänud.
Viimased aasta aega on eriti suur teema velvetdressid (ei, tegelikult üleüldse on velvet VÄGA TEEMA). Pühapüss kui pikalt velvetdresse pidin taga otsima. Kui mõtlema hakkan, siis see pikk otsimine kestis ehk isegi aasta?!?! Aga enne ma jonni ei jäta, kui oma tahtmise saan, hahaha. Lõpuks leidsin oma DREAM komplekti Streetshop One veebipoest, sealt leiab oma kaua otsitud dressipaari igaüks. Kuna tegemist on Saksa kvaliteediga, siis peale esimest pesu ei pea nägema kulumist. Ja kuna ma ei ole kade, siis jagan lahkelt teiega ka oma sooduskoodi, milleks on katriin10.
Räägime,
Kätriin
MUA by Doris-Karola Kendaru
PIC by Marleen Muhuste 
I am wearing tracksuit from Streetshop One/ pants HERE/ sweatshirt HERE
Inna is wearing tracksuit from Streetshop One/ pants HERE/ sweatshirt HERE
JPA_9521

JPA_9589

JPA_9525

JPA_9487


JPA_9663

JPA_9539

JPA_9560

JPA_9607

Follow me on Bloglovin
Follow me on Facebook
Follow me on Instagram

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s