LADIES IN BLACK

TK4
Loodan, et teie nädalavahetus oli sama võimas, kui meil Triinuga. Laupäeva ja pühapäeva veetsime Triinuga Kohtla-Nõmmel, täpsemalt siis külastasime festivali Mägede Hääl, kus peaesinejaks ei olnud keegi muu, kui Tommy Cash. Olin juba unustanud, kui toredad on suveüritused ja ringreisid Eestis. Argielu ja töö ei tohi matta kogu vabaaega enda alla. Üks pisike väljasõit tegi minus niivõrd suure resteradi ja laadis mind täis positiivset energiat. Seni kuni veel meil seda suvekest on, planeerige kiirelt oma lähedastega väljasõit loodusesse või külastage festivale.
Need pildid tegime Triinuga Berliinis, vahetult enne lennukile minemist. Palusime Joeli, et ta teeks meist ühe kiire pildiseeria “naised mustas”. Kuna meie riietumisstiil on niivõrd sarnane, siis polnud raske 10-minutiga otsustada, mida ühisel fotosessioonil kanname. Armastame küll dresse, teksaseid ja T-särke, kuid tunneme end sama mugavalt ka kõrgetel kontsadel ja mustas kleidis.
Räägime,
Kätriin
 I am wearing dresses from COS/ Celine sunglasses/ Zara heels/ Gucci bag
Triin is wearing dress from COS/ Karl Lagerfeld bag/ Fendi heels
TK6

TK1

TK5

TK8

TK2

TK3

TK7
Follow me on Bloglovin
Follow me on Facebook
Follow me on Instagram

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s