BERLIN DAYS

g2
Olen teist nii pikalt eemal olnud ja seda üldse mitte tahtlikult. Puhkust sotsiaalmeediast ei olnud plaanitud, see lihtsalt läks nii…pidevalt tuli kõiksugu tegemisi peale ja olgem ausad, 10 soojakraadi südasuvel ei ole just väga motiveeriv. Kuid praegu on mul jälle nii palju teile näidata ja rääkida. Pildipank sai Berliinis kuhjaga täis laetud ja nüüd need ootavad ükshaaval üleslaadimist.
Tegelikult töö oli see, mis mind Berliini viis. Streetshop One veebipood saab peagi-peagi uue ja eriti vinge kaubaga üle kuhjatud. Käisime koos tiimiga A/W17 kollektsiooni piilumas, katsumas ja proovimas ning tõesti, Urban Classics läheb aasta-aastalt ainult paremaks! Ainus kes selle all kannatab, on minu vaena rahakott, haha.
Pic by Triin Voldek.
Räägime,
Kätriin
                           T-shirt from GUESS/ Stradivarius shorts and Gucci belt
g5

g8

g7

g6

g1
Follow me on Bloglovin
Follow me on Facebook
Follow me on Instagram

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s