#MoetPartyDayEE

rasmuskooskora-2499
…jätk eelmisest postitusest.
Päris mitmed blogijad on juba Moët Party Day’st muljetanud ning ma lihtsalt ei suuda seda õhtut endale jätta ning tahan seda teiega jagada. Nagu ilmselt juba paljud teist teavad, siis põhiüritus toimus Hiltioni restorani terrassil, mis nägi sellel õhtul välja lihtsalt i-me-li-ne! Kogu terrass oli kuldsetes ja valgetes toonides, ümberringi kõik säras ja sätendas. Pilte vaadates ilmselt aimate, mis oli õhtu dresscode – just nii, see oli valge.
Otsustasin, et lähen mööda väga kindlat sirget teed. Kandsin sellel õhtul oversize valget triiksärki ning rõhku panin hoopis kingadele, aksessuaaridele ja jumele. Mida jumekuse all mõtlen? Katsin oma keha vaieldamatult lemmikute Vita Libareta isepruunistavate toodetega. Hommikul enne pesu kasutasin Ten Minute Tan pruunistajat, mida hoidsin peal kõigest 10-minutit. Vahetult enne üritusele minemist katsin oma jalad Body Blur tootega, mis on minu uus salarelv kiireks jumeks ja siidisteks jalgadeks.
Kartsin, et olen teiste piduliste kõrval väga casual, kuid tundsin end hoopis mugavamalt kui iial varem, sest vähem on alati rohkem. Võib-olla siin olekski aeg tegelikult otsad kokku tõmmata ja lasta piltidel enda eest rääkida.
Räägime,
Kätriin

moetparty7

rasmuskooskora-1704

rasmuskooskora-2432

rasmuskooskora-2973

rasmuskooskora-1761

moetparty6

rasmuskooskora-2954

moetparty3

moetparty1
Tähelepanu! Tegemist on alkoholiga, alkohol võib kahjustada teie tervist.
Follow me on Bloglovin
Follow me on Facebook
Follow me on Instagram

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s