GINGHAM MINI DRESS

gingham2
Suvi ja lillemotiivid rõivastel käivad käsikäes juba ajast…isegi vanaemad teavad seda. Minu lemmik alternatiiv roosipõõsastele on sellel hooajal gingham style ehk ruudud. Leiame praegu imepisikesi ruudukesi kõikjalt, see trend on võtnud enda valdusesse kõik poed, absoluutselt kõik! Mulle meeldivad küll gingham stiilis pluusid, kuid süda kutsub pigem kleitide ja seelikute poole. Oma ruudulise leidsin juba mõnda aega tagasi Zarast, aga kuna see ei kata põlvi ja on pisikeste õlapaeltaga, siis ilmataat ei ole mul seda varem lubanud kanda.
Seekord kombineerisin kleidi alla puhvis varrukatega valge särgi, kuid eriti lahe on veel sobitada gingham stiili näiteks bändisärkidega, tagasihoidlikumad saavad sobitada klassikalise valge t-särgiga.
Räägime,
Kätriin
                                         Wearing everything from Zara (shoes HERE)
gingham4

gingham3

gingham6

gingham1
Follow me on Bloglovin
Follow me on Facebook
Follow me on Instagram

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s