WHEN IN MILAN

HM2
Pean taaskord Milaano lainele tagasi minema. Need on selle reisi vaieldamatult lemmik pildid, asukoht ja valgus olid niivõrd hästi kooskõlas, et patt oleks neid endale hoida. Peale tripi ei saa mitte kunagi oma reisivajadust rahuldatud, vastupidi, see kasvab veelgi!!! Peas keerleb nii palju mõtteid ja mõned plaanid on isegi paberil kirjas, kuid lennupiletiteni ei ole veel jõudnud. Reedel sõidan tegelikult Leetu kiirele tööreisile, kuid suvel on kindel plaan veel kuskil pisut puhata. Sügisesed reisiplaanid (või õigemini tööreisid?!?!) on juba rohkem selgemad, kuid need jätan hetkel saladuskatte alla. Kuidas teiega lood on? Kas peale reisi teate juba täpselt kuhu järgmisena sõidate? Nii on minul igatahes lihtsam elada, on mida oodata 🙂
Räägime,
Kätriin
                                     Wearing everything from H&M Trend (sweatshirt HERE)
HM4

HM6

HM1

HM3
Follow me on Bloglovin
Follow me on Facebook
Follow me on Instagram

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s