#TH

TH5
Mis saaks olla paremat, kui nautida hommikusööki ja teiega pisut jutustada? Hetkel vist mitte midagi…täna ärgartes kõht nii korises, et kosutan end praegu ühe koheva omlettiga (vabandust, kui siin isu peale ajan, hehe).
Täna tuleb üsnagi tihe päev, kuna juba homme toimub Nordea Kontserdimajas Streetshow “Avantürist”, kus olen oma õpilastele koreograaf. PS! Kellel veel pilet puudub, siis vajuta SIIA. Ühtlasi sõidame JJ’ga peale kontserti paariks päevaks Pärnusse, kus võtame lõpuuuks korra aja maha. Minipuhkusele minnes pean pisut mõtlema, mida peale trikoo kaasa võtta. Kleite ja kontsakingi ei taha küll hetkel näha, ilmselt peale mõnusa Tommy Hilfigeri pusa, T-särgi ja dresside ei tahagi midagi muud puhkusel kanda.
Räägime,
Kätriin
                                   Everything is from the Tommy Hilfiger store at Viru Keskus
TH2

TH6

TH1

Follow me on Bloglovin
Follow me on Facebook
Follow me on Instagram

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s