IN MILAN FOR GUESS

guess11
Elan tõesti raskelt seda jonnakat ilma hetkel üle, kuna Milaanos sain tunda soojakraade ja kanda suveriideid. Õnneks nädalavahetusel lubab enam-vähem ilma, seega veel mõned päevad tuleb kuidagi mööda saata. But well…
Ausalt mul on raske mõista inimesi, kes ütlevad, et Milaano on igav linn?!?!? Ooooo ei!!! Armastan seda sama palju, kui näiteks Pariisi. Uskuge, Milaano peidab endas kordades rohkem kui Milan Cathedral, Galleria Vittorio Emanuele II ning kalleid butiike. Juba ainuüksi lasta end tänavatel eksida on omaette elamus, rääkimata toidukultuurist ja uhketest hotellide restoranidest/ loungedest. Kes aga on võtnud vastu otsuse rahakoti suud pisut avada ja võtta ette üks korralik garderoobi uuendus, siis see on tõesti Milaanos omaette kogemus.
Rääkides pisut kultuurist, mis seal valitseb, siis fashion ei ole kohalike jaoks võõras sõna. Kohvrit oli tõesti imelihtne pakkida, sest kaasa sai võtta kõike, mille järgi hing nutab. Esiteks lõpuks saime kanda kleite, ilma et peaks külma kätte surema ning teiseks, kolmandaks ja neljandaks on tegemist siiski moemekaga, kus kehtib seadus kanna-mida-tahad. Innaga pakkisime kaasa GUESSi bandage kleidid, mis said fotosessiooni ajal nii palju komplimente. Bandage kleidid joonistavad välja keha parimad osad ning on super naiselikud ja kohe päris ausalt ülimugavad! Kui 1500€ Hervé Léger bandage kleidi jaoks võtta ei ole, siis GUESSist leiab neid mitmes värvivalikus ja erineva tegumoega. Kui peaksin praegu kooli lõpetama, siis ilmselt minu esimene valik olekski just GUESS, sest nende kleitide valik on linna parim.
Räägime,
Kätriin

Everything is from the Guess store at Viru Keskus
guess5

guess33

guess4
Follow me on Bloglovin
Follow me on Facebook
Follow me on Instagram

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s