MILAN DAYS

Moet1
Hey armsad! Nii hea on olla siin tagasi ja teiega pisut muljetada. Veetsin koos Inna ja Mariiga pika nädalavahetuse Milaanos. Haha, ei  teagi kuidas seda kokku võtta, see on täiesti insane, kui kolm blogijat kohtuvad moemekas. See oli meie esimene blogireis, kus keskendusime saja protsendiliselt blogile ning see oli alles start up. Sain niivõrd palju motivatsiooni ja uusi teadmisi, kuidas ehitada üles seda, millest unistan! Olete minu blogis nüüd väga oodatud, kuna uut materjali hakkab peale tulema, kui seeni peale vihma, hehe.

Pildistamise vahel jõudsime tüdrukutega teha ka “väikse” šopingu ning nautida mulle. Kuna meid tõi kokku mõned kuud tagasi Moët & Chandon, siis sellest on saanud justkui väike traditsioon, et üheskoos naudime kvaliteeti. Haha, naerame siiani, et meid on hea joogiga ära “rikutud” ning tagasiteed enam ei ole. Mis saaks olla veel parem kui Milaano šoping ja mullid?
Räägime,
Kätriin
                                            Wearing everything from H&M
Moet3

Moet5

Moet2

Moet4
Follow me on Bloglovin
Follow me on Facebook
Follow me on Instagram
Follow me on Snapchat: katriinkubar

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s