DENIM DREAM JEANS

dd16Ilmselt pole enam vaja pikalt ja laialt tutvustada brändi Denim Dream, ei ma ei mõtle seda poeketti, kust leiame erinevaid brändikaupasid, vaid Eesti oma rõivabrändi. Denim Dream, kui bränd sündis 2015. aastal ning selle kahe aastaga on toimunud nii mõndagi. Nad suutnud laiendada oma brändi veelgi, täna on neil oma Denim Dream Jeans kollektsioon & I love it!

Teksakollektsiooni valikus on nii kurvikust lisavaid kui ka figuuri salendavaid ja toetavaid teksaseid. Proovisin läbi pea kõik teksapaarid ja üks istub paremini, kui teine, seega käsisüdamel luban, et igaüks leiab endale sealt oma uue lemmiku. Kuid südame kinkisin hoopis imekaunile jumpsuitile. Tegelikult mugavus on see, mis mind võlus, kuiiiii pehme kangas ja selle istuvus – woah!
Räägime,
Kätriin
                                    Wearing everything from the Denim Dream Jeans
dd12

dd11

dd17

dd15
Follow me on Bloglovin
Follow me on Facebook
Follow me on Instagram
Follow me on Snapchat: katriinkubar

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s