PASTELS

DD5
Kaks päeva tagasi olin juba täielikult lülitanud end kevadrežiimile ning nautisin täiel rinnal 10 soojakraadi ning pastelsetes toonides riideid. Aga mis nüüd juhtus? Tõesti pole nii jonnakat ilma vist kunagi näinud. Rändame siis üheskoos nende piltidega kevadisse ülikoolilinna, kus need pildid tehtud said.
Praegu oleme tõesti saanud kanda vaid sulejopesi, kuid esmaspäevast lubab juba 12+ soojakraadi ning nüüd on viimane aeg trenchid välja otsida. Minu jaoks on kaamelikarva klassikaline trench garderoobi üheks baasesemeks, kuhu võib rahuliku südamega investeerida. Kannan siin Tartu Kaubamaja Denim Dreamist leitud Guessi mantlit, mis on nii super istuvusega. Armastan selle kvaliteetset kangast ja minimalistlikust. Manti juurde kombineerisin pastelse Valentino koti ning baasesemeteks kandsin denim on denim komplekti. Tõesti ei jõua ära oodata, et oma suure sulejope saaksin juba talveunne saata.
Räägime,
Kätriin
Everything from Denim Dream stores
CK jeans/ Pepe Jeans shirt/ Guess trench/ Valentino bag
DD2

DD1

DD7

DD6

DD3

DD8

DD4
Follow me on Bloglovin
Follow me on Facebook
Follow me on Instagram
Follow me on Snapchat: katriinkubar

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s