CONVERSE LOVER

conv9Mul on kahte sorti sõbrannasid, ühed kes ostavad iga kevad uued Conversed või omavad vähemalt kolme erivärvi tenniseid ning teised, kes ei vaata nende poolegi. Kelle poole aga mina hoian? Pole tegelikult raske arvata, ma jumaldan Converse! Peale lume sulamist hangin endale kiiremas korras uued valged tennised, sest populaarsemad suurused kipuvad kiirelt poelettidelt kaduma. Tegelikult neid annab ka väga edukalt puhastada, kuid kriitvalged papud on minu suur nõrkus.
Sellel aastal käis uute lemmikute soetamine aga täiesti valutult, kuna tean täpselt, millised valged Conversed välja näevad ja jalg ei ole ka vahepeal kasvanud, siis leidsin, et igati mõistlik oleks ost sooritada internetist. Suurepärase Converse valiku leiab Newmood veebipoest. Kusjuures isegi kaalusin sellel aastal tellida sealt roosad või hoopis hallid tennised, valikus on 19 erinevat mudelt nii naistele, kui meestele. Kuidas aga Sinul on suhted Conversega?
Soeta oma lemmikud http://www.newmood.ee veebipoest, kasutades minu sooduskoodi katriinnewmoodee ning säästa 15%!
Räägime,
Kätriin
                                                 Converse from Newmood (HERE)
conv2

conv6

conv1

conv4

conv5
Follow me on Bloglovin
Follow me on Facebook
Follow me on Instagram
Follow me on Snapchat: katriinkubar

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s