LOVE MOSCHINO

mosc7_Fotor
Ženja Fokin kirjutas mulle, kui nägi minu Instagram Storys hiiglasliku Newmood veebipoe pakki ja uuris, et mida ma sealt tellisin, et pakk on esimese klassi lapse pikkune, hehe. Ta ütles, et ostab sealt palju, kuid nii suurt pakki ta ei ole veel saanud.
Tegelikult pakis oli ainult kaks asja ning üks neist on minu uus siiras armastus Love Moschino kott! See on nii ideaalses suuruses, ei ole liiga kobakas, ega ka väike, täpselt mida mul vaja. Muide, kotil on peal ka lukk!!! Ah, et miks sellest kohe nii üllatunud? Sest 80% suurtest kottidest on pealt avatud või healjuhul väikse trukiga. Ema on mul alati selle probleemiga nii hädas. Tuleb tuttav ette?
Alates esimesest päevast, kui Newmood veebipoodi sattusin, lisasin end ise vabatahtlikult infomeili, kuna ma ei taha jääda ilma mitte üheski uuest tootest või brändist, mida nad sisse toovad! Lisaks nende “junk” meile on alati niivõrd tore lugeda, kuna need on justkui “blogipostituse” formaadis, kus stilistid panevad erinevaid outfite kokku.
Peagi näitan ka oma teist ostu, mis venitas paki veelgi pikemaks. Seniks aga lasen teil rahulikult http://www.newmood.ee veebipoes šopata ja et ostlemine oleks süümepiinadeta, kasuta minu sooduskoodi katriinnewmoodee ning säästa 15%!
Räägime,
Kätriin
                Love Moschino bag (HERE)/ Zara coat (HERE)/Mango sunglasses (HERE)
mosc3

mosc5

mosc6

mosc8_Fotor

mosc2

mosc4_Fotor

mosc1
Follow me on Bloglovin
Follow me on Facebook
Follow me on Instagram
Follow me on Snapchat: katriinkubar

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s