NAVY BLUE X RED

20170328-IMG_6371
Terve selle nädala jooksul olen tegelenud JJ äraminemisega, kes veel ei tea, siis homme on maailma pikami jooksumaratoni avapauk, mis kestab 6-päeva ja läbida tuleb ca. 250km. Märkida tuleb tõsiasja, et jooks toimub Marakos, Sahara kõrbes ja kogu varustust (k.a toit) peab endaga kaasas olema – hull, ma tean!
Mina aga põgenesin sama päeva õhtul Viljandisse vanemate juurde, kus olen teinud tasa terve nädala unevõla. Plaanisin siin tublisti tööd teha, aga kuidagi suur chill mode ON nupp on peal. Küll aga pühapäeval pikka pidu ei tule, hommikul kell 6 stardin Tallinna poole, et kell 11:00 olla Kõrvemaa Aitame Aidata maratoni stardis, kus läbin koos oma õpilastega 19 km.
Outfit mida kannan on veel parajalt talvine, kuid lõpuks saab siiski tutimütsid ja paksud kindad selleks hooajaks nurka visata. Nii meeldib tumesinise ja punase kombo, peaks tihedamini otsima uusi värvikombinatsioone, see mõjub nii värskendavalt.
Räägime,
Kätriin
                                            Coat, boots & bag from Zara/ Skirt from Asos
20170328-IMG_6380

20170328-IMG_6372

20170328-IMG_6378

20170328-IMG_6377

20170328-IMG_6364
Follow me on Bloglovin
Follow me on Facebook
Follow me on Instagram
Follow me on Snapchat: katriinkubar

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s