JJ-STREET CREW

IMG_0059
Tahan võtta paar minutit, et rääkida pisut inimestest, kellega veedan suurema osa oma ajast ja kes kuuluvad minu ellu juba pea 10 aastat. Pikema sissejuhatuseta tuleb juttu JJ-Street Crew liikmetest, kuhu mul on ka endal au kuuluda. Kes nad on? Mida me igapäevaselt teeme? Mida tähendab JJ-Street Crew? Mis rolli nad minu elus mängivad? Vastan selles postituses neile ja paljudele teistele küsimustele.
JJ-Street Crew on 7-liikmeline suurte ambitsioonidega punt, kes on kokku kasvanud ja arenenud JJ-Street Tantsukoolist. Igapäevaselt tegeleme tantsukooli arendamisega, kuid ei tohi unustada, et kokku tõi meid tegelikult tants. Ma ei nimetaks meid töökaaslasteks, oleme partnerid, kellel on ühine siht, kuhu poole ühes hingates liigume. Jah, oleme aktiivsed küll back office poole peal, kuid ühiskond tunneb meid siiski läbi tantsulise tegevuse. Oleme koreograafid, õpetajad ning artistid!
Lisaks partnerlusele on tegemist inimestega, keda on raske nimetada sõpradeks, liigitaksin nad siiski perekonna alla. Oleme koos käinud läbi nii paksust kui vedalast, nii külmast kui kuumast, kuid siiski alati väljunud võitjatena! Vaatamata meie tagasihoidlikule eale, oleme nii mõndagi elus juba korda saatnud ning patt oleks seda häbeneda. Oma sihikindluse, positiivsuse ja tahtejõu võlgnen neile, kuna energia mida neilt saan on to-hu-tu ja edasiviiv! Pole neis pidanud mitte iialgi pettuma ning jään alati neid, kui oma eeskujusi vaatama. Aitäh Teile Gerly, Kerttu, Eva, Mari, Peeter ning suurim tänu läheb loomulikult Sulle, Joel!
Palju armastust!
Kätriin
IMG_0001

IMG_0040

IMG_0019

IMG_0061

IMG_0015

IMG_0007
Follow me on Bloglovin
Follow me on Facebook
Follow me on Instagram
Follow me on Snapchat: katriinkubar

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s