#TommyNow

Hadid2
Kui kalender näitab pühapäeva ja pilve tagant piilub päike, siis see tähendab uut blogipostitust, hehe. Täna toon teieni Tommy x Gigi kollektsiooni teise komplekti, kus toon rohkem esile Tommy Hilfigeri klassikalist headust. Valge, sinine ja punane on Hilfigeri läbivateks värvideks ning Gigi Hadid erikollektsioonist ei ole neid värve kaotatud. Baasesemeks võtsin mõnusa one size tüüpi kampsuni, mis on loodud suveõhtuteks, kuna kampsun ise on stiilselt “auguline”. Püksid on kusjuures eriti multifunktsionaalsed, kuna need on peaaegu sama viisakad, kui viigipüksid, kuid siiski mitte nii formaalsed, et neid ei saaks teksa-vaba-päevadel kanda. Kes aga otsib ühte “ready to go”seljakotti, siis just Gigi kollektsioonist leiad selle ideaalse, mis on piisavalt väike, kuid samas nii suur, et minu hiigel rahakott, kaamera, telefon ja märkmik vabalt sisse mahuvad.
Tänan küsimast, muidu elan hästi ja koguaeg on kiire-kiire. Nädalavahetusel asendas tühja kodu (JJ matkab) ema, kellega oleme suutnud käija koos nii mõnelgi üritusel ja täna on plaan teha lõõgastav filmimaraton, kus alustame kinos ja õhtul vaatame vana head The Great Gatsby’t. Töönädal tuleb tihe just ürituste poolest, esmaspäeval ja teisipäeval pean suutma ära teha terve nädala tööülesanded, sest kolmapäeval jagatakse Iluteemanteid ning neljapäeval ja reedel külastan Tallinn Fashion Week’i. Proovin hoida teid nii palju updated, kui võimalik. Kõige lihtsam on jälgida mind Instagram storys.
Räägime,
Kätriin
                              All pieces available at Tommy Hilfiger store at Viru Keskus
Hadid5

Hadid1

Hadid6

Hadid9

Hadid3

Hadid8

Hadid4

Hadid19
Follow me on Bloglovin
Follow me on Facebook
Follow me on Instagram
Follow me on Snapchat: katriinkubar

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s