PERFUME LOVE

p5
Vaadates oma veebruari kalendrit, siis terve kuu oli täis blogiga seotud üritusi/ tegevusi, mis loomulikult teeb mind ütlemata õnnelikuks ning ühtlasi ka tänulikuks. Ühe nädalase vahega sai käidud ka Polhem PR showroomis ning viimane külastus oli selle nädala alguses. Seekord tõi mind sinna Sirowa Grupp, mis toob maale minu vailedamatuid lemmik ilumaailma brände – Gucci, Prada, Paco Rabanne, Nina Ricci, Elizabeth Arden, Juicy Couture jpt. Sujuvalt liikusin ühest lõhnapilvest teise juurde, mis kohati isegi mõjus meeldiva uimastina. Aeg lendas kiiremini, kui seda jõudis jälgida. Ja kui küsite, et mis lõhnabränd sai minult maksimum punktid, siis magusa lõhna pooldajana tõstan kaks kätt Juicy Couture Viva La Sucre parfüümile. Pluspunkte annab pudeli kujundus, mida vannituppa on lausa patt peita.
Räägime,
Kätriin
p2

p3

p6

p1

p4
Follow me on Bloglovin
Follow me on Facebook
Follow me on Instagram
Follow me on Snapchat: katriinkubar

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s