BRA-REVOLUTION x LINDEX S/S17

lindex1
Lindex on üks nendest võõrustajatest, kelle kollektsiooni esitluste kutsed tekitavad hinges elevust. Kevad-suvi rõivad panevad lausa karjuma soojakraadide järele. Olen paar korda juba oma garderoobis kevadmantleid ja nahktagisi proovinud ning salamisi oma mõtetes neid kandnud.
Lindex showroomis valitseb täielikult õitsev kevad, kus tuhmid toonid on vahetunud helgemate vastu. Kõikjalt võib leida lillepukette ja minu teetassikese toone, nagu näiteks lõheroosat, helesinist ja viimase aja lemmikut hiirehalli.
Pean korra peatuma ka Lindexi pesuosakonnas. Sõbrapäeva puhul tõstis Lindex esile naiste omavahelisi suhteid. Selleks puhuks anti mul võimalus teha ühele oma kallile sõbrannale kingitus, milleks saime mõlemad valida vabalt valitud pesukomplekti. Minu muusaks oli Triin, kes ei teadnud enne poodi sisenemist mitte kui midagi. Aitäh Lindex, et lasid mul teha sellise üllatuse ja aitäh Triin, et oled mulle nii hea sõbranna! Olen oma uut lemmikut komplekti juba päris mitu korda kandnud ja lihtsalt wow, kui kvaliteetset pesu Lindex teeb!!!
Räägime,
Kätriin
lindex4

lindex3

lindex

lindex7

lindex6

lindex2
Follow me on Bloglovin
Follow me on Facebook
Follow me on Instagram
Follow me on Snapchat: katriinkubar

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s