VACATION MODE ON

bassein4
Tund enne Koh Samuilt lahkudes otsustasime Triinuga haarata kaamera ja teha 5 minuti meik ning 15 minutit pilte. Sain suure üllatuse osaliseks, kui selle seeria arvutisse laadisin – täpselt sellist tulemust ootasingi. Kui aga mõelda sellele shootile, siis pole ka ime, et saime mida tahtsime. Kui ilm on ilus, vesi kristallselge, kaasas oma lemmik meikar ja fotograaf, kellel on silma, siis pole väga raske lihtsalt poose võtta, hehe.
Peale reisi pole ühtegi pilti Eestis teinud, kuna lihtsalt miinuskraadid ei kutsu just õue ja see on ka peamine põhjus, miks olen hetkel nii halb blogija :(. Nüüd aga see muutub, kuna täna ootab mind ees lihtsalt mega projekt, mida tahaks juba nii väga teiega jagada. PS! Ärge unustage täna minu instagrami storyt jälgida.
Täna olin eriti varajane, kell 8:00 juba jõusaalis, peale seda alustasin tänase projekti ettevalmistustega ning kohe peangi jälle kodust välja jooksma. Vaatame siis, mis päev toob. Ilusat teisipäeva armsad!
Räägime,
Kätriin
bassein7

bassein11

bassein5

bassein3

bassein6

bassein2
Follow me on Bloglovin
Follow me on Facebook
Follow me on Snapchat: katriinkubar

One thought on “VACATION MODE ON

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s