GREEN WONDERLAND

sinine10
Olen lõpuks Eestis tagasi, mitte et Tai mulle ei meeldiks, vastupidi, olen täielikult Aasiamaa usku, kuid siiski pole midagi paremat, kui oma kodu! Nüüd juba viis päeva kodumaal olles, hakkan vaikselt puhkuse lainelt välja tulema. Nii palju on teha, kuid tihtipeale saab väsimus võitu. Täna sõidan üle kuu aja taaskord oma Pärnu lemmikutele külla või õigemini hakkame jälle trennidega pihta. Kuni pühapäevani on iga kui viimne päev täis bookitud, kuid veidral moel naudin täiel rinnal seda ulmeliselt tihedat graafikut.

Ehehe, sain nüüd väheke end välja elatud ja liigun nüüd taaskord Tai lainele. Need pildid on tehtud meie hotelli terrasil ja neid vaadates, hoian kahe käega peast kinni ning see ei jõua siiani kohale, kui i-me-li-ne loodus meid ümbritses. Teie poolt on tulnud niivõrd palju kirju Koh Samui kohta ning kindlasti kirjutan sellest saarest peagi lähemalt – promise!
Küll aga olen obsessed nendest piltidest, meigist, soengust – kõik selle tegi teoks minu Triinu!!! Kuna ta on kindlasti üks parimaid meikareid, keda kohanud olen, siis soovitan soojalt tema juurde aeg broneerida. PS! Kuna paljud on küsinud, kes minu kulmudega tegeleb, siis nende eest vastutab samuti Triin. Temaga saab kontakti SIIN.
Räägime,
Kätriin

sinine1

sinine9

sinine5

sinine7

sinine4

sinine8

Follow me on Bloglovin
Follow me on Facebook
Follow me on Snapchat: katriinkubar

One thought on “GREEN WONDERLAND

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s