KOH SAMUI

hotell3
Oh hello paradise! 
Oleme õnnelikult Tais ja siiani on kõik rohkem kui super. Alates esimesest päevast siin paradiisis oleme võtnud kõik, mis võtta annab. Üle pika aja tunnen, et keha on tõesti puhkuse lainel. Kohati kaob isegi täielik ajataju, pean kümme korda päevas meelde tuletama, et mis päev täna on.
Meie beach resort on enam kui võrratu, kõik on siin väga puhas, suur bassein, ideaalne hommikusöök ja muinasjutuline rand. Ei saa mainimata jätta ka meie reisikaaslasi, kes muudavad selle reisi meeldejäävaks – armastan teid Margus ja Triin! Kell on praegu pool kaheksa õhtul ning poisid jõuavad kohe golfiväljakult ning laupäeva lõpetame restoranis. Hoian teid updated as much as possible!
Räägime,
Kätriin
hotell8

hotell5

hotell6

hotell7

hotell2

hotell1
Follow me on Bloglovin
Follow me on Facebook
Follow me on Snapchat: katriinkubar

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s