H&M BEAUTY

img_3923
Mäletan veel selgelt, kuidas eelmisel aastal H&M tuli suurelt ja uhkelt turule, uuenduse läbi teinud ilutoodetega. H&M Beauty sai koheselt kiidusõnadega üle valatud. Vanem kollektsioon ei olnud niivõrd isuäratav, kui uus iluosakond. Teismelisena eksis minu meigikotti nii mõnigi H&M meigitoodet (…hehe, olid ajad, kui pelgalt H&M logo nägemine tekitas judinaid üle keha), kuid täna enam sellest vanemast toodangust midagi ei valiks. Uus liin on seevastu väga pilkupüüdev ja glamuurne ning ühtlasi kutsub endaga lähemalt tutvust tegema. Minu meigikotist ei puudu kunagi H&M Beauty kreemjas põsepuna, lauvärvid, vedel huulepulk, ripsmekoolutaja ja kümnes eri värvitoonis küünelakke.
Eelmisel pühapäeval mängisime Getteriga H&M Beauty kohvris ja vaadake seda tulemust!!! Täiesti obsessed sellest look’ist! Tulemus tuli niivõrd hea, et Meisiga jäädavustasime sellel päeval lisaks veel kolm outfiti, mida peagi blogis avalikustan. Mulle nii meeldis H&M showroomi juhataja lause, et talle meeldib inimesi klapitada ja see tiim oli tõesti dream. Pole muud öelda, kui lihtsalt olla tänulik võimaluse eest töötada koos tippudega.

Make up by Getter Jaani
Pictures by Meisi Volt
Räägime,
Kätriin
Make up from H&M Beauty (HERE)
img_3821

img_3896

img_3831

img_3946

img_3927
Follow me on Bloglovin
Follow me on Facebook
Follow me on Snapchat: katriinkubar

2 thoughts on “H&M BEAUTY

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s